Ga direct naar: de inhoud, hoofdnavigatie

Nieuws

09-08-2009

Wally had het druk en wint (weer) een deken

De afgelopen week was een drukke week voor Wally. Op de schitterende terreinen van de De Hardenbergse Paardendagen liep hij vrijdag 31 juli jl. zijn laatste L2 wedstrijd. Goed voor wederom 2 winstpunten en een 5e plaats. Broer Udor was ook mee en ook hij liet zich weer goed zien en kon even eens met twee winstpunten terug naar stal.

 Op zondag 2 augustus moest Wally opnieuw aan de bak. Deze keer op het concours in Ruinerwold. Het werd zijn eerste wedstrijd in het M1. Ondanks een gestaag vallende regen liep hij hij twee nette proeven wat hem respectievelijk 199 en 191 punten opleverde, goed voor in totaal 3 winstpunten. In beide proeven kreeg hij een 2e prijs, wat hem uiteindelijk ook nog een deken opleverde als best geklasseerde over twee proeven.

 Op vrijdag 7 augustus tenslotte was er de selectiedag voor het Drents Kampioenschap in De Wijk. In zijn tweede wedstrijd in het M1 was hij helaas niet goed genoeg om door te mogen naar de finale op zaterdag. Zijn score was 63,33%. Karin mocht met haar eigen paard Zanzibar B met 64% nog net wel naar de zaterdag. Helaas lukte het haar niet zich te plaatsen voor de Hippiade in Ermelo.