Ga direct naar: de inhoud, hoofdnavigatie

Nieuws

11-07-2010

Tweede prijs in PSG Emmeloord

Op zondag 11 juli 2010 was er onder tropische omstandigheden weer een wedstrijd in Emmeloord. Dit was de eerste keer dat Udor was ingeschreven voor zowel de Prix St. George als de Intermediaire I. Dit laatste hebben we expres gedaan om eens te kijken hoever hij nu was voor deze proef. Naar ons gevoel moest hij die ook kunnen lopen, maar we wilden graag de visie van de jury vernemen om te kijken waar Karin nog wat puntjes op i zou moeten zetten.
De Prix St. George ging goed. Vanwege de hitte had Karin kort ingereden en zou ze deze proef gebruiken als opwarmertje voor de Intermediaire I. Ondanks de gebruikelijke aantekeningen op de stap kreeg hij op zijn goede onderdelen ook goede cijfers. Dit resulteerde in een mooie tweede prijs met 63.16%.

De Intermediaire I ging vervolgens ook netjes, al zag je wel dat de warmte ging meespelen. Maar voor de eerste keer was 58.29% zeker geen slechte score. De wissels om de twee passen gingen duidelijk minder als thuis en de volte 8 meter werd ook twee keer te groot gereden en dat kost natuurlijk punten. Maar gelukkig zijn dat wel onderdelen waar een volgende keer wel voldoendes op gescoord kunnen worden.
Volgende week in Assen hebben we een nieuwe kans.