Ga direct naar: de inhoud, hoofdnavigatie

Nieuws

18-07-2010

Eerste punt in Intermediaire I is binnen

Tijdens de wedstrijd op het terrein van de Sunrise stables in Assen werd Udor gestart in zowel de Prix St. George als de Intermediaire I. De Prix St. George werd verreden op een zandbodem die heel erg zwaar was. Dit leverde het nodige commentaar op van de ruiters. Hoewel Udor thuis ook wel een zware bodem gewend is, was het toch merkbaar dat sommige onderdelen net wat meer moeite kosten dan normaal.
Ondanks dat Karin heel enthousiast begon aan de wissels om de 3 passen waar om de 4 passen werd gevraagd en dit dus een aftrek van 2 punten opleverde, liep Udor over het algemeen een constante proef die gewaardeerd werd met 60.66%.

Het was de tweede maal dat Udor in de Intermediaire I van start ging. Na de vorige wedstrijd in Emmeloord was er thuis nog het nodige geoefend op de puntjes waar de jury opmerkingen over hadden gemaakt.
Er was duidelijk sprake van verbetering maar toch blijven er punten voor verbetering vatbaar. Zo gingen de wissels om de 2 passen op het einde wat slordig en was er bij een overgang van stap naar galop nog sprake van een paar passen aandribbelen. Gelukkig gingen de andere onderdelen wel voldoende, zodat er uiteindelijk 60.26% kon worden bijgeschreven. Het eerste punt in de Inter I is binnen.