Ga direct naar: de inhoud, hoofdnavigatie

Nieuws

26-09-2010

Vierde prijs in Intermediaire I wedstrijd Almelo

Na een periode zonder al te veel wedstrijden (gewoon geen aanbod in de regio) was het vandaag weer tijd om eens te starten tijdens wedstrijden in het altijd goed verzorgde Almelo. Vandaag hadden we alleen ingeschreven voor de Intermediaire I proef om te kijken of hij zonder zijn kruit al in de Prix St. George te verschieten tot een beter resultaat zou komen.

Udor begon zijn proef inderdaad lekker fris en vol energie en gaf zoals altijd een uitstraling van "kijk mij hier eens lekker lopen". Helaas ging het daarna even mis, daar Karin zo geconcentreerd op haar paard was dat ze in de proef de verkeerde kant opging. Goed voor 2 minpunten aftrek. Daarna dacht Udor zowel in de wissels om de 3 als om de 2 dat hij het zelf wel allemaal wist en maakte hij in beide series een fout. Even zag het er dus naar uit dat onze opzet niet zou slagen.

Gelukkig vond de jury zijn andere onderdelen wel goed genoeg en ondanks het traditionele lage cijfer voor de stap kwamen zij toch tot een score van 62.37% wat uiteindelijk goed was voor een vierde plaats. We weten nu in ieder geval dat hij het in zich heeft om de Inter I goed uit te voeren. Was vandaag alles goed gegaan dan had wellicht een score tegen of rond de 65% er wel ingezeten en was hij tweede geworden. Maar goed, volgende keer beter.